Empresa

L’empresa va ser creada i registrada l’any 1948, passant a ser Panivasa S.L. l’any 1995, essent una societat amb una amplíssima experiència en el sector alimentari. Som una empresa amb un gran compromís en la conservació de productes tradicionals i típics de la zona.

El nostre obrador La Fleca, situat al centre del casc antic de la ciutat de Lleida, molt a prop de la Catedral. És un petit tresor de la ciutat en perfecte estat de conservació, que et transporta a principis del segle passat, essent la Fleca més antiga de la ciutat.

Els nostres productes segueixen unes elaboracions estrictament artesanals i tradicionals. Partint de la massa mare natural i fermentacions molt lentes que donen una perfecta acidesa i frescor a les masses que elaborem. I el resultat final, pans i brioixeria sans, totalment naturals, sense cap tipus d’additiu ni conservant.

Ens considerem una Fleca tradicional, que posem especial interès amb les especialitats de pastels tradicionals, que al llarg del temps s’han anat perdent, conservant-los i mimant-los, per a que no quedin en l’oblit.

 

forn pa artesà

L’obrador Forn La Fleca

 

forn de pa

Instal·lacions Forn La Fleca